مشاوره حقوقی رایگان - سقط جنین با رضایت هر دوطرف

سلام خسته نباشید منوهمسرم مشکل داریم و3ماهه باردارم همسرم میگه مهریتو ببخش تعهد و رضایت بدم بچه رو بنداز و طلاقت میدم میترسم قبول کنم وپام گیرباشه بعدا
میخاستم بدونم چه ضمانتی میتونم ازش بگیرم که بعدا نتونه علیه من کاری بکنه چون خودش بچه رو نمیخواد منم شرایط نگهداریشو ندارم که بدنیاش بیارم

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، سقط جنین بایستی با تشخیص پزشک معالج باشد آن هم در مواقعی که بیم به خطر افتادن جان مادر در میان باشد که طبق استفتائات مراجع تقلید بالخص نظر امام (ره) در چنین مواردی که بیم به خطر افتادن جان مادر وجود داشته باشد و حتی المکان یکی از آنها زنده می ماند ، مادر اهم و جنین مهم است و مهم را فدای اهم می کنیم لذا با این تفاسیر قصد شما در صورت اینکه عملی شود جرم و مستوجب مجازات است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال سقط جنین بدون تایید پزشک جرم محسوب می شود و رضایت شوهر تاثیری ندارد.
به هر حال کار شما غیر قانونی و خلاف شرع است و امکان ارائه راه حل برای امور غیر قانونی وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سقط جنین در قانون می تواند مصداق قتل باشد و جرم است و دیه دارد و حبس دارد