مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار بدلیل ادعا تمکن مالی از طرف زوجه

با سلام
در دادگاه در خواست اعسار مهریه زوجه یک دستگاه آپارتمان فروخته شده بنده و زمین مسکونی که اینجانب به نیابت از برادرم خریدم و همان تاریخ به برادرم انتقال دادم را به عنوان دارایی بنده اعلام کردند و من مبایعه نامه آپارتمان و مدارک مثبته فروش ملک مذکور و همچنین وکالت‌نامه فروش خودم که مربوط به دوسال قبل از شکایت همسرم بابت مهریه بوده به دادگاه دادم همچنین مدارک مبایعه نامه زمین و فیش واریزی و صورت حساب پرداختی مربوط به یک سال و نیم پیش از شکایت مهریه همسرم بوده که به فروشنده زمین واریز کردم به دادگاه دادم
دادگاه از تعاونی مسکن استعلام کرده تعاونی گفته بنده قرارداد پیش خرید و امضا کردم از نظر ما مالک اینجانب می باشم ولی در پروند ایشان وکالت نامه فروش بلاعزل بنام کسی دیگر درج شده است و آپارتمان مذکور هنوز تحویل مالکان نیز نشده است
دادگاه بدون توجه به مدارک فروش و انتقال بنده به شخص ثالث درخواست اعسار منو نپذیرفته و از طرف دیگر شخص ثالث نیز به توقیف آپارتمان و زمین اعتراض کردند
آلان دادگاه 20 روز فرصت اعتراض داده
میخواستم بدونم وقتی اموال مورد ادعایی و بنده فروختم و غیر از اونها مالی هم ندارم و روی اموال فروخته شده نیز اعتراض ثالث اجرایی صورت گرفته
و مالکیت بنده روی اموال فروخته شده مورد تردید است برای اعتراض
چیکار باید بکنم
اموال فروخته شده با اسناد عادی فروخته شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظرهایی کنید و دفاعیات خود را طی لایحه ای به دادگاه تجدیدنظر اعلام کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مشکلی ندارد به رای اعتراض کنید و در تجدیدنظر اعلام کنید مالی ندارید و زوجه اموال شما رو اثبات کند