مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار بابت مهریه با معرفی ملک فروخته شده

بنده 2 سال قبل از شکایت همسرم بابت مهریه یک دستگاه آپارتمان به صورت مبایعه نامه و وکالت بلاعزل محضری فروختم و پولش هم دریافت کردم . مدارک مثبته آن را را هم به دادگاه دادم دادگاه از تعاونی مسکن ی که من آپارتمان خریدم استعلام کرد تعاونی تو نامه دادگاه نوشته ملک مذکور توسط اینجانب سال 92 ‌پیشخرید شده و در پرونده ایشان وکالت‌ نامه بلاعزل فروش به نام کسی دیگر نیز درج شده حاکی از فروش ملک مذکور است ولی به دلیل عدم تحویل ملک مذکور تا امروز به مالکان ما مالکان سابق را مالک ملک میدانیم یعنی بنده
با توجه به ارایه مدارک فروش و پرداخت ثمن معامله و وکالت بلاعزل بنده به خریدار جدید
مالکیت شخص ثالث و احراز نکرد و گفت با توجه به دارایی بنده اعسار بنده پذیرفته نیست
مالک آپارتمان همچنین اعتراض شخص ثالث نسبت به توقیف ملک مذکور را هم داده
الان دادگاه به من 20 روز فرصت داده اعتراض کنم من باید چیکار کنم ؟
من اموال دیگری هم ندارم