مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط از طرف وام گیرنده

با سلام بنده سال 95 ضامن یکی از دوستان جهت اخذ وام بمبلغ پنجاه میلیون تومان شدم ولی وام گیرنده کلاً 11 میلیون اقساط را پرداخت کرد. چون ضامن بودم بانک برای اینجانب اجرائیه کشید و مجبور شدم اقساط وام را بعنوان ضامن پرداخت کنم . حال وام گیرنده حاضر به پرداخت بدهی خویش از بابت واریزی ها اینجانب به بانک نیست . آیا میتوانم هم اصل واریزی ها به بانک و خسارت تاخیر تادیه این مدت را از وام گیرنده مطالبه کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید اگر حاضر به پرداخت نشد می توانید با ارائه فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر نادیه بدهید.
خسارت تاخیر از تاریخ دادخواست یا ارسال اظهارنامه محاسبه می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول یک اظهار نامه بدهیید چنانچه حاضر به پرداخت نشد با ارائه فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر نادیه بدهید.
خسارت تاخیر از تاریخ دادخواست یا ارسال اظهارنامه محاسبه می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خسارت از تاریخ مطالبه قابل محاسبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و شما باید دادخواست اقامه نمایید