مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ملک توسط مستاجر

سلام من مالک هستم مستاجرم شیشه آشپزخانه را شکسته ویه شیشه از شیشه بری خریداری کرده و شیشه آشپزخانه پی وی سی است به آشپزخانه نمیخوره از نمایندگی اومدن وگفتن این شیشه رو شما باید از نمایندگی سفارش بدید ومن هزینه رو از جیب خودم پرداخت کردم وبه مستاجرم زنگ میزنم جواب نمیده وهزینه به عنوان خسارت نگه نداشتم چطور میتونم هزینه خسارت شیشه رو ازش بگیرم

پاسخ ها :

سمیرا رشیدآبادی

سرکار خانم سمیرا رشیدآبادی :

دوست عزیز ابتدا درخواست تامین دلیل دهید کارشناس محل مورد نظر را بازدید کند و با توجه به پرداختی های شما به نمایندگی ،خسارت را مشخص نماید و سپس داخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بدوا تامین دلیل دهید سپس دادخواست مطالبه خسارت از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست مطالبه خسارت از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید