مشاوره حقوقی رایگان - نحوه خروج از سمت بازرس شرکت سهامی خاص

سلام
بنده در سال 98 به مدت یکسال بعنوان بازرس علی البدل شرکت سهامی خاص منصوب شدم اما هیچگونه قرارداد و موافقت مکتوبی ارائه ندادم
بارها درخواست شفاهی مبنی بر خروج از این سمت داشتم اما همکاری لازم انجام نشده، استعفانامه کتبی رو از طریق واتساپ برای مدیرعامل ارسال کردم
چه کار باید کنم که در سریعترین زمان ممکن از این شرکت خارج بشم؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در قالب اطهارنامه که از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال می کنید استعفای خود را اعلام و تقاصای تعیین جانشین نمایید

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

از طریق ارسال اظهار نامه استعفای خود را به هیات مدیره ا و مجمع عمومی علام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نامه استعفای خود را به هیات مدیره ا و مجمع عمومی ترسال کنید