مشاوره حقوقی رایگان - رضایتنامه

6ماه پیش مبلغی پول برای گرفتن نمایندگی یک شرکت واریزکردم وسفته هم دادم، بعد معلوم شرکت مشکل دار است، الان انصراف دادم و پولم رو میخان پس بدن
اما میگن باید رضایت محضری بدی که هیچ ادعایی چه درگذشته و حال وآینده نخواهی داشت، آیا این مسئله بعدا ممکن است مورد سو استفاده قرار گیرد یا مشکلی نیست و رضایت محضری بدم و پول و سفته بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. شما وقتی کار را شروع نکردید پس مشکلی نداره فقط به متن رضایت نامه دقت کنید بهتر است در خصوص متن با یک وکیل دادگستری مشورت کنید . موفق باشید