مشاوره حقوقی رایگان - استخدام پیمانی در دوره تحصیل دکتری روزانه

سلام
دانشجو دکتری روزانه دانشگاه دولتی هستم ، اخیرا در آزمون استخدامی دولتی قبول شده ام البته با مدرک کارشناسی ارشدم. ایا اینکه من دانشجو دکتری هستم باعث مشکلی در استخدام من میشود؟
در آگهی استخدام هیچ موردی در این خصوص ذکر نشده بود و من نیز قصد اعمال مدرک تحصیلی دکتری ام را در سالهای بعد نیز ندارم.
ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشکلی نیست به شرطی که بتونید همزمان هر دو را انجام دهید