مشاوره حقوقی رایگان - بیمه از کار افتادگی

سلام. بعرض می رسانم که اینجانب واریس شدید دارم بطوری که رو پا ایستادن برام ازاردهنده اس. شغلم نگهبانی و حراست از مخازن اب است. سن حدود45 سال و حدود چهارسال و نیم سابقه بیمه دارم. سوالم این که با این شرایط از کار افتادگی شامل اینجانب میشه. لطفا راهنمایی کنید... متشکرم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اگر در بدو استخدام ؛ آزمایش گرفته باشید معلوم می شود که این واریس ناشی از کار بوده یا نه. ممکن است با رعایت شرایط پای شما کار سبکی به شما واگذار کنند . ازکارافتاده محسوب نمی شوید.