مشاوره حقوقی رایگان - ترمیم پرده بکارت

سلام. ایا ترمیم پرده بکارت توسط پزشک برای کسی که ازدواج نکرده منع قانونی دارد؟
امکان دارد کسی از پزشک شکایت کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر از پزشک نمی توان شکایت کرد.
ولی اگر زوجه چنین کاری کرده باشد و به زوج اعلام نکرده باشد زوج تحت شرایطی می تواند فریب در نکاح شکایت کند و همچنین می تواند دادخواست فسخ نکاح بدهد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جهت فریب زوج با زوجه همکاری شود برای پزشک تخلف هست و در این صورت زوج میتواند از حق فسخ استفاده کند

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، به نظر عواقبی متوجه پزشک معالج نمی شود منتها در آینده اگر این موضوع برای زوج اثبات شود از موارد تدلیس در ازدواج و فسخ نکاح است.

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
منعی ندارد مگر اینکه باعث فریب زوج شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ترمیم پرده بکارت ﺑﻪ ﻗﺼﺪ ﺗﺪﻟﯿﺲ ﻭ ﻓﺮﯾﺐ ﺷﻮﻫﺮ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮔﯿﺮﺩ جرم است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ترمیم‌ پرده تحت عنوان تدلیس در ازدواج قابل طرح میتواند باشد اما برای پزشک جرم انگاری نشده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که به قصد تدلیس در ازدواج و فریب زوج باشد جرم محسوب می گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

برای پزشک اصولا خیر اما از موجبات تدلیس و فسخ نکاح می باشد