مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر

باسلام بنده در سال 86 در تعاونی مسکن مهر ثبت نام کردم قرار بود تا پایان سال مسکن به مبلغ 3میلیون تومان تحویل داده شود که بعد از واریز این مبلغ به گفته خود تعاونی زمین خریداری شد و دوباره بخاطر کمبود موجودی از ما در همان سال 3 میلیون دیگر گرفتند و قرار شد با مبلغ 7 یا 6 میلیون خونه را تحویل بدهند به دلیل بد قولی پیمانکار و مشکلات زیادی که پیش آمد کار ساخت توقف کرد و ما هر چند وقت که پیگیر میشدیم اعلام میکردن که پیمانکار تخلف کرده و پولها رو بالا کشیده تا امسال که مطلع شدیم کار ساخت تعدادی واحد به پایان رسید و گویا با واریز مبالغ 60 یا 70 تومن خونه ها تحویل داده میشه وقتی به تعاونی مراجع کردیم بدون اینکه به ما اطلاع بدهند مارو حذف کرده بودند بعد از پیگیری های بسیار از مراجع قانونی به ماگفتند که قرار داد شما 2 جانبه بوده و دولت دخالتی نمیکنه حالا با پیمانکار که صحبت کردیم گفتند باید 400 میلیون الحساب بریزید تا خانه شما را تکمیل کنیم و موعد تحویل هم نامشخصه سوال من اینه از کجا باید پیگیری کنم که بعد از گذشت 15 سال ،پیانکار تعاونی میگوید اگر خانه را میخواهید به نرخ روز 400 میلیون واریز کنید و اگه انصراف بدین همان مبلغی که داده اید و شاید بتونید از تعاونی پس بگیرید ؟ چرا پول ما رو به نرخ 15 سال پیش محاسبه می کنن ولی خونه رو به نرخ روز ؟!!!!!!!
لطفا راهنمایی بفرماید ما به چه ارگانی باید مراجعه کنیم و چکاری میتونیم انجام بدیم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به سازمان راه و شهر سازی شهرتان شکایت کنید اگر قانع نشدید دادخواست تحویل ملک به طرفیت راه و شهر سازی و شرکت سازنده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تحویل ملک به طرفیت راه و شهر سازی و شرکت سازنده ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید