مشاوره حقوقی رایگان - فسخ و الزام به سند

سلام .. قرارداد فروش واحد با شخصی داشتم که خریدار پشت همان قولنامه واحد به برادرش واگذار میکنه. برادر میره از بنده که مالک بودم و برادر خودش الزام به تنظیم سند شکایت میکنه و رای میگیره و قطعی میشه.. در مرحله که رای تنظیم به سند در تجدید نظر بود. بنده قرارداد بین خودم و خریدار فسخ و حکم فسخ گرفتم و اجرائیه ام صادر شد .. حالا سوالم اینه آیا با وجود فسخ قرارداد اجرای احکام مراحل تنظیم سند برای برادر ایشان انجام میده .. یا وقتی پروندش بره اجرای احکام بنده حکم فسخ ببرم جلوی اجرای گرفته میشه؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پرونده در تکدیدنظر است باید حکم فسخ را در پرونده تکدیدنظر ارائه نمایید ونهایتا بطلان مبایعه نامه را بعلت فسخ قرارداد درخواست نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر باید تجدیدنظر خواهی یا اعاده دادرسی بعمل آورید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما بر اساس حکم فسخ ابطال مبایعنامه را بخواهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر انتقال انجام شده نیز خود به خود فسخ میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اعاده دادرسی را با استناد به رای فسخ قرارداد اقامه نمایید یا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به استناد حکم فسخ دادخواست ابطال معامله بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر با وجود فسخ انتقال صورت نمی گیرد