مشاوره حقوقی رایگان - شرایط دریافت حق اشعه

سلام،من کاردان بیهوشی شاغل در اتاق عمل هستم،بنده سالهاست حضوری ممتد در اتاقهای جراحی را دارم که از دستکاه اشعه به نام c arm مکرر استفاده میشه،ایا دریافت حق اشعه از حقوق بنده هست؟و اگر هست مشروط به کار کردن شخص بنده با این دستگاه هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مستقیماً با این دستگاه در ارتباط هستیدبله و در غیر این صورت مشمول نخواهید بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بسته به شرایط شغلی خود مستقیما با ان و اشعه مضر در ارتباط باشید میتوانید به بالاترین مقام اجرایی اداره مربوطه درخواست دهید تا رسیدگی کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در اداره‌ کار شکایت
نمایید تا توسط کارشناس رسمی
بررسی گردد و