مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام. بنده در سال 92 ملکی را بصورت وکالتی خریداری کرده ام که دارای وام بانکی میباشد. این ملک از سندی که وام بانکی بنام اوست تا زمانی که بنده خریداری کرده ام 5 بار بصورت وکالتی معامله شده است و بنده نفر پنجم هستم. بنده جهت تسویه وام و انتقال قطعی سند بنام خودم اقدام کردم اما متوجه شدم نفر اول که سند قطعی و وام بنام اوست فوت کرده است. حال اطلاعات شخصی وراث را دارم ولی امکان دسترسی به آنها را ندارم و در واقع پیدا نمیکنمشان. لطفا بنده را جهت اقدامات قانونی و نمونه متن شکایت راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،از شورای حل اختلاف گواهی انحصار ورثه بگیر.بعد اقدامات قانونی انجام بدهید.