مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن مهریه و گرفتن نفقه

با سلام و خسته نباشید. مهریه بنده در زمان عقد 124 سکه بوده ولی چند سال بعد از زندگی مشترک مهریه را به 400 سکه افزایش دادیم. در حال حاضر شوهرم مجهول المکان می باشد و هیچ گونه دسترسی به ایشان نداریم و از نظر مالی هم فقط یک حقوق بازنشستگی دارد که مبلغ آن یک میلیون و چهارصد تومان است و هیچ گونه اموالی از قبیل مسکن و ماشین و... ندارد. من اگر بخواهم مهریه ام را اجرا بگذارم آیا 400 سکه قابلیت اجرایی دارد یا همان 124 سکه یا 110 سکه؟ در ضمن دو فرزند هم داریم. خیلی ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایید که من از چه طریقی می توانم 400 سکه را بگیرم. با تشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

مهریه شما همان تعداد 124 عدد سکه میباشد و مازاد بران عنوان مهریه و مزایای ان را ندارد و به عنوان یک تعهد تلقی میگردد شما میتوانید اقدام به مطالبه مهریه کنید و از حقوق همسرتان به میزان مصرح در قانون توقیف کنید در صورت نیاز به همکاری با همکاران در دادراه یا بنده تماس بگیرید

یک وکیل

سلام. شما فقط میتوانید 124 سکه را اجرا بگذارید و نسبت به مازاد میتوانید الزام ایشان را به انجام تعهد خواستار شوید