مشاوره حقوقی رایگان - درمورد رد مال و افزوده شدن به مبلغ ان

سلام. من به 20میلیون رد مال در سرقت تعزیری و 5سال حبس محکوم شدم و در اتمام حبس اعسار زدم و ازاد شدم ولی اقساط را به دلیلی نپرداختم و شاکی من هم نبود ازا ول حالا امده و جلب مرا به دلیل عقب افتادن اقساط 20میلیون گرفته ایا من همان 20میلیون را باید بپردازم شاکی نمیتواند تقاضای مبلغ بیشتر کند؟ تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خسارت تاخیر تادیه این 5
سال باید پرداخت بشود ولی از زمان صدور حکم اعسار ، دیگر خسارت تاخیر تادیه تعلق نخواهد گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله باید طبق حکم دادگاه عمل بشه
توجه داشته باشید مال باخته می تواند خسارت خود را به نرخ روز دادخواست دهد و مطالبه کند.