مشاوره حقوقی رایگان - حکم سرقت تعزیری _ دادگاه کیفری

سلام ، درود قیمت کارشناسان محترم و معزز
فردی متهم به 6 فقره سرقت مستوجب تعزیز (6مرتبه) شده است که جمع مبالغ خسارت ان حدود 25 میلیون میشود و شاکی هم به هیچ عنوان رضایت نمیدهد (البته شاکیان دو نفر بودن که یکی از شاکیان که یک فقره سرقت ازش شده رضایت داده است) و درخواست کیفر خواست و مجازات دارد!!
سوال 1 : یک جلسه دادگاه در شعبه کیفری برگزار شده ، اما مجدد یک جلسه دیگه گذاشتن برای 40 روز دیگه ، علت گذاشتن جلسه دیگه چیه ؟
سوال 2 : قانون جدید کاهش حبس های تعزیری شامل این فرد میشود؟
سوال 3 : ایا رد مال فقط باید نقدی پرداخت شود یا قسطی هم میشود ؟
سوال 4 : اگر فرد محکوم شود امکان تعلیق کردن حکم مجازات وجود دارد،ر اه حلش چیه با توجه به اینکه فرد هیچ سابقه کیفری ندارد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام 1- تکمیل رسیدگی و استماع دفاعیات 2- بله 3- در صورت تقاضای اعسار و قبولی آن ممکنه تقسیط بشه 4- بسته به نظر قاضی بله تعلیق ممکنه