مشاوره حقوقی رایگان - رد مال و عدم گذشت شاکی

با سلام
در جرم سرقت تعزیری به مبلغ کمتر از 20 میلیون تومان و عدم سوسابقه مجرم که جمع این دو شرط باعث قابل گذشت بودن جرم مذکور میباشد، در صورتی که دادگاه حکم به رد مال دهد، ایا با رد مال و سایر هزینه ها از قبیل حق الوکاله وکیل شاکی، خود به خود رضایت حاصل شده و مجازات متوقف میشود یا ممکن است حتی پس از رد مال نیز شاکی رضایت ندهد ؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام خیر صرف رد مال دلیل بر گذشت شاکی نیست اما از جهات تخفیف هست و معمولا شاکی رضایت میده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
متاسفانه خیر
جرم سرقت مجازاتی تحت عنوان جزای عمومی دارد که بعلت جنبه عمومی جرم است ولی انجام موارد مذبور می تواند در میزان مجازات شما از موجبات اعمال تخفیف باشد