مشاوره حقوقی رایگان - عدم سند زدن خودرو

سلام. من چهارماه پیش ماشینی خریدم و زمان دقیقی برای سند زدن اعلام نکردم بعد 1 ماه متوجه شدم که سند به نام فردی است که فوت شده و فروشنده که فقط پلاک به نام ایشان هست مبلغ 5 میلیون جهت فسخ قولنامه در قولنامه ذکر کرد ایا جهت برگشت ماشین به علت عدم سند خوردن بنده باید پرداخت کنم یا ایشان که به تعهد خود عمل نکرده.
و در صورت فسخ معامله با توجه به تغییرات قیمت مبلغ ماشین به نرخ روز محاسبه میشود یا همان مبلغ اولیه که خریداری شده؟

پاسخ ها :

آلما طاهری افشار

سرکار خانم آلما طاهری افشار :

باید اظهارنامه بدید و قیمت اولیه حساب می شود