مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی در مورد دستور موقت

با سلام و احترام
من و تعدادی از همکاران کارگرمان مدتی پیش از محل کار اخراج شدیم و سپس از اداره کار محل، حکم قطعی بازگشت به کار و پرداخت مطالبات خویش را گرفتیم (حدود 25 میلیون تومان). رای توسط دادگاه محلی نیز جهت اجرا ابلاغ شده. کارفرمای دولتی بجای اجرا، متاسفانه به عذر ماده واحده محکوم به اموال دولتی و عدم توقیف اموال دولتی، برای پرداخت مطالبات مهلت 18 ماهه درخواست کرد. و بلافاصله از دادگاه محلی(دادگستری) جهت عدم اجرای بازگشت بکار، درخواست دستور موقت کرد. تا بعدا بحکم اداره کار نیز شکایت کند و آنرا نقض نماید. دادگاه جهت بررسی دستور موقت، خواهان پرداخت مبلغی معادل 10 ماه دستمزد ما شد تا دستور موقت را رسیدگی کند(حدود 20 میلیون تومان). در مرحله بعدی دستور موقت مردود شد. اما نتوانستیم مبلغ ودیعه 10 ماهه را دریافت کنیم. و این پول که در سپرده دادگستری بوده در حال عودت به کارفرماست. لطفا بفرمایید چطور می توانیم این مطالبات قانونی خود را دریافت کنیم؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما میتوانیددر مهلت قانونی خسارتی که از دستور موقت به شما وارد شده را از همان محل تامین ده ماهه مطالبه نمایید و خسارت با جلب نظر کارشناس به شما پرداخت خواهد شد ‌.درخصوص حق و حقوقتان نیز اصل پرونده اجرایی را پیگیر باشید تا به طلبتان برسید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دستور موقت اگر موجب اضرار شما شده است می توانید مبلغ تامین را با حکم دادگاه مصادره نمایید
ضمنن به یاد داشته باشید پرونده شما به صورت قطع و به یقین به دیوان ارسال خواهد شد و این مدت شاید 1 سال به درازا کشیده شود اما مایوس نگردید چراکه قطعا به حق و حقوق خویش خواهید رسید

پرسشگر :

سلام و تشکر
عرض کردم کارفرما از یک طرف پول دارد و بحساب سپرده دادگستری واریز می کند (20 میلیون تومان)تا ضرر و زیان منبعث از صدور دستور موقت را بدهد، (دستور موقت تایید شود تا رای اداره کار و بازگشت بکار اجرایی نشود) از سوی دیگر به عذر ماده واحده و نداشتن پول، از پرداخت مطالبات همان رای(25 میلیون تومان)، استنکاف می کند. الان خوشبختانه دستور موقت تایید نشد. ولی چطور دادگاه دروغ آشکار کارفرما را می بیند و بی توجه به آن پس از عدم تایید دستور موقت، این پول را با بت مطالبات رای قطعی به ما نمی دهد؟ چطور می توان از این محل، مطالبات را بر اساس همان رای قطعی اداره کار ، برداشت یا از باز پرداخت آن به کارفرما جلوگیری کرد؟

یک وکیل

همکارم جناب نجفی خشنو پاسخ شما را به روشنی بیان کردند شما میتوانید به دادگاه مراجعه و درخواست خسارت ناشی از دستور موقت بفرمایید تا به شما پرداخت گردد