مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه تایپی در دادخواست

سلام صبح شما بخیر باعرض پوزش بنده یک دادخواست دادم مبنی بر ابطال معامله و ابطال رای هیئت و ابطال سند که رای دادگاه بدوی هم صادر شده قرار بره تجدیدنظر اما متوجه شدم شماره رای هیئت اشتباه بوده به جای 954/79 نوشتم 947 یعنی دوتا از اعداد 5 و 9 هنگام تاپ چاپ نشده اما شماره سند درسته آیا قابل اصلاح است اگر رای تجدیدنظر هم صادر شود چه می شود با شعبه صحبت کنم حل می شود یا دادخواستم رد می شود 2مرحله کارشناسی هم شده اگر رد شود کارشناسی هم باطل می شود ؟ ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از شعبه بعد از بازگشت پرونده درخواست رای اصلاح کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قابل بررسی است و این امکان وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است موضوع را به شعبه دادگاه تجدیدنظر اعلام کنید تا در رای صادر اصلاح بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید به شعبه مراجعه و موضوع را اطلاع دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست اصلاح رای را نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به تجدیدنظر خواهی بنظر خللی به رای وارد نمیگردد