مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه تایپی دادخواست در دفتر خدمات قضایی

سلام بنده درفرم مخصوص دادخواست دلایل ومنضمات خود را لیست نمودم ولی در تایپ دادخواست بعضی از دلایل ذکر نشده حال ایا نمیشودبه آن دلایل استناد نمود؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر جلسه دادرسی برای شما تعیین شد در جلسه دادرسی تقدیم دادگاه نمایید. در ضمن می‌توانید اگر پرونده شما ثبت و به شعبه ارجاع گردید مدارک خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی با لایحه تقدیم دادگاه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به واحد ثبت دادخواست در مجتمع قضایی مربوطه مراجعه نمائید و درخواست نمائید که دلایل شما اضافه شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شرایطی می توانید استناد نمایید
و لایحه تنظیم و مستندات و دلایل را ذکر و سند را به دادگاه ارائه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دلایل را میتوانید ولی خواسته را در اولین جلسه میتوانید زیاد کنید و در تمام مراحل دادرسی کم کنید، و دلیل با خواسته متفاوت است