مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای رای دیوان توسط دستگاه اداری

سلام تشکراز زحمات شما
شعبه تجدیدنظر دیوان از طریق اجرای احکام رای صادره را به بنیاد شهید فرستاده از تاریخ بهمن سال1395 علیرغم فرستادن سه اخطاریه هنوز تمکین یا پاسخی نداده بنیاد شهید چکار کنم حقم داره تضییع میشه مجروح شدم و جواب نمیدن.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باسلام
توضیحات بیشتری مورد نیاز است عموما مامورین اجرا در مرتبطه سوم اقدامات قانونی را لحاظ می دارند
ضمن اینکه مشخص نفرمودید موضوع مربوط به کار شماست یا موضوع حقوقی مد نظر است در هر حال باید به اجرای احکام مراجعه نمایید

یک وکیل

سوال شما واضح نیست. لطفا بیشتر توضیح دهید