مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام. در سال 92 مقدار یک کیلو طلای خام به طلافروشی بصورت امانت دادم و چک ضمانت بدون تاریخ به قیمت طلای سال 92 گرفتم حالا که طلا چهار برابر شده و من ضمانت کافی ندارم طلافروش فقط حاضر به پرداخت مبلغ چک می باشد و اجاره طلا هم چون رسمیت ندارد در دادگاه هم احتمال شکست وجود دارد 1- چون چک بدون تاریخ است می شود تاریخ سال 92 را قید کنم که تاخیر تادیه بگیرم یا فقط از زمان فرم تعلق میگیرد? 2- آیا اجاره دادن طلای خام ربا و در دادگاه رسیدگی نمی شود? 3- امکان بستن قرارداد دارم قرارداد اجاره ببندم یا مشارکت در سود یا قرض با طرف? راهکار چیست. تشکر

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

دادن طلا به این شکل امانت نیست.شما نیاز به حضور در دفتر وکیل دارید و سوالات بسیاری باید پرسید تا جواب قاطع داد.در خصوص تاریخ چک شما از زمان تحویل طلا میتوانید تاریخ بزنید هر چند که سفید بودن تاریخ برخی ابهامات را به و وجود می آورد که ممکن است له یا علیه شما باشد.تاکید میکنم به دفتر وکیل حضورا مراجعه نمایید.