مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام
به شخصی جنس فروختم و چک مشتری بمن داد و پشت چکها رفت داخل خانه داد کسی امضا کرد ولی اومد بمن گفت که خودم امضا کردم بعدا که چکها برگشت خورد من رفتم تضامنی از هر دوی آنها شکایت کردم و کسی که چک ها را بمن داده بود رفت به جرم جعل از من شکایت کرد و وقتی بارنامه ها رو من به دادسرا ارایه دادم پرونده منع تعقیب خورد حال میخواستم ببینم من میتوانم به جرم کلاهبرداری از کسی که چک ها را بمن داد شکایت کنم و آیا به نتیجه میرسم؟ و آیا با توجه به اینکه پرونده منع تعقیب خورد به جرم افترا میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به جرم کلاهبرداری می توانید شکایت کنید همچنین می توانید وجه چک را از دادگاه حققوی مطالبه کنید 09126398085