مشاوره حقوقی رایگان - رای صادره از شورای حل اختلاف

باسلام واحترام
در شورای حل اختلاف درخصوص شکایت مدیر مجتمع براساس دونفر شاهد رای صادر شده است . و مدیر نیز قبول که حق شارژ را کاملا دریافت کردم. ولی از بابت هزینه های ترمیم لوله ها و...بادو نفر شاهدی ذینفع بودند ( از خود هیات امنا بوده اند به قران قسم خوردند ) در حالیکه مدیر نتوانسته ریز بدهی را توام با مصوبه اعضای مجمع برحسب قانون تملک مجتمع را ارایه کنند. متاسفانه قاضی شورا قانون تملک مسکونی را نادیده گرفته برحسب اظهارات شاهد و قسم انان بنده را به عنوان اشتغال ذمه محکوم کرده است؟
سوال این است آیا قاضی خارج ازقانون تملک ساختمان می تواند با قسم دو شاهدرای صادر کندیا نه؟البته تا20روزحق اعتراض درمحاکم عمومی را دارم آیا اعتراض نتیجه می دهد یا نه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قاضی با ادله های موجود میتواند از علم خود استفاده و رای دهد شما میتوانید در مهلت تعیین شده اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و دفاعیات خود را طی لایحه ای مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

این حق برای شما وجود دارد تا تجدیدنظر خواهی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل