مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تجدید نظر رای شورای حل اختلاف

سلام
خدا خیر و عمر بابرکت روزی شما وکلای بسیار بزرگوار نماید که غم و غصه از دردهای ما می زدایید . ***عزت زیاد ***

آیاا عتراض به رای قاضی شورای حل اختلاف فقط از طریق دادخواست تجدید نظر امکان پذیر است ؟

آیا دادخواست تجدید نظر رای شورای حل اختلاف بدون گرفتن وکیل میسر است یا باید حتما وکیل بگیریم .

ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام 1بله2بله اما اگر از تخصص وکیل بهره بجویید درصد موفقیت بالا می رود