مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای شورای حل اختلاف

سلام وقت بخیر خدمت اساتید گرامی
ما چهار تا خواهر و برادریم 2خواهر و 2تا برادر
پدرمان سال 89 فوت شدن
یک سال بعد املاکی که از ایشان به جا مانده بود را بین خودمان تقسیم نمودیم با رضایت همه وراث بدون گواهی حصر وراثت
حالا بعد از گذشت 12 سال خواهر بزرگتر اعتراض کرده
رفته وکیل گرفته و بدون اینکه بقیه وراث حاضر باشن گواهی حصر وراثت گرفته دراین مدت هم هیچ ابلاغی از طرف شورا نیامده واسه ما
حکم شورا رفته واسه دادگاه برا یک ماه دیگه وقت دادن
شورا رای غیابی صادر کرده منو برادرم میتوانیم اعتراض به رای شورا داشته باشیم
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
باید تقسیم نامه کتبی همراه با امضا تمام وراث وجود داشته باشد
شما باید در جلسه دادرسی دادگاه شرکت نمایید و اعلام نمایید که به صورت به صورت شفاهی تقسیم صورت گرفته است و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اخذ گواهی انحصار وراثت هر یک از وراث می توانند به آنهایی اقدام کنند و نیازی به حضور بقیه وراث نیست.
اگر خواهرتان دادخواست تقسیم داده در این صورت اگر تقسیم نامه دارید می توانید به شعبه ارائه دهید و اگر تقسیم نامه ندارید می توانید شهود معرفی کنید و اعلام کنید که سهم الارث قبلا تقسیم شده است.
اگر تقسیم به درستی انجام شده باشد هیچ یک از وراث حق اعتراض ندارند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با وجود تقسیم نامه راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما مبهم است متن رای چه بوده است ؟

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام به رای شورا اعتراض کنید تا در دادگاه بررسی بشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما حاضر شوید و اثبات تقسیم نامه شفاهی را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تقسیم نامه که توسط،کلیه وراث امضا گردیده باشد معتبر می باشد یا چنانچه شفاهی است به استناد شهود اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تقسیم ارث میان خود ورثه نیازمند اخذ گواهی انحصار وراثت نیست و تقسیم اگر با رضایت بوده لازم و غیر قابل ابطال است هر چند بهتر بود اشاره می کردید که رای غیابی شورا مبنی بر چه بوده است ولی می توانید از آن واخواهی کنید ...