مشاوره حقوقی رایگان - فروش وکالتی ماشین

سلام من میخوام یه ماشین به یه ادم غریبه بفروشم که قابل اعتماد نیست میخوام ببینم اگه وکالت تعویض بدم بهشون مثلا ده روز و ایشون توی این مدت خلافی انجام بده من این وسط باید پاسخگو باشم یا دیگه بعد از ثبت قرارداد محضری دیگه من هیچکاره حساب میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است قراردادی نیز بین خود تنظیم کنید.
به هر حال تا زمانی که تعویض پلاک نشده اگر مشکلی پیش بیاد باید شما پاسخ گو باشید ولی به نظر مشکل خاصی پیش نمیاد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پیشنهاد می شود با توجه به اظهارات شما وکالت ندهید و شخصا اقدام نمایید چون بار حقوق یدارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکالت میدهید حتما در یک برگه تصرف ماشین توسط ایشان از آن تاریخ با امضا خریدار و فروشنده ودو شاهد بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در مبایعه نامه خود قید نمایید که از تاربخ تحویل کلیه مسولیتهای قضایی وارتکاب تخلف وجرم برعهده خربدار ومتصرف خودرو خواهد بود