مشاوره حقوقی رایگان - مجازات متهم

باسلام و عرض ادب. من شاکی هستم خانمی پیامکی فرستاده بود پر از تهمت و الفاظ بسیار رکیک و تحقیر و نسبت دادن زنا و مشابه این عناوین/من عنوان شکایتم رو زده بودم توهین ،افترا/الان قرار صادر شده مبنی بر تایید توهین ولی منع تعقیب افترا/خواستم وکیل بگیرم/بهم گفتن هیچ تاثیری نداره و خیلی ماده و بند تخفیف هست برای این خانم و نهایتش 500هزار جریمه دولت میشه و تمام/ولی این دختر اون پیام هارو انکار کرد و از طرفی بین تمام کسانیکه من رو میشناسن پشت سرم حرف زده و تهمت هاشو پخش کرده علیه من و وجهه من رو تخریب کرده تاحدودی/این دختر بی دلیل با من دشمنی کرده و نمیدونم دردش چیه/چطور میتونم حقمو بگیرم؟و دختر مجبور ب گفتن حقیقت بشه؟در حد قذف بوده حرفاش و چرا قاضی دادیار این رو ندید گرفته/ من چکار کنم؟این دختر داماد و برادر و پسرعموش شاغل نیروانتظامی هستن/این دختر حتی بعدها مستقیم خودش ب من پیامک داد و عین همون فحش ها و تهمت هارو غیرمستقیم بهم زد/الان پرونده رو می فرستن دادگاه و من نمیخوام این دختر زندگیمو تباه کنه و آزاد بچرخه،چکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تهدید و توهین میتوان طرح شکایت کرد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مجازات توهین و افترا جزای نقدی درجه 6 می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام به عنوان تهدید و توهین میتوان شکایت کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید و توهین شکایت کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید تحت عنوان تهدید و توهین شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان تهدید و توهین میتوان طرح شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما خودتان شکایت را به صورت
اشتباه مطرح کرده اید و با این شکایت شما ، نهایتا به جزا نقدی محکوم خواهند شد