مشاوره حقوقی رایگان - استرداد پول آموزشگاه

سلام. من یک ماه پیش کلاس آموزشی ثبت نام کردم و مبلغ پیش پرداخت پانصد هزار تومان پرداخت کردم، اما الان از شرکت در کلاس پشیمان شده ام میتوانم پولم را پس بگیرم؟ چون به پولم نیاز دارم و مابقی شهریه را نمیتوانم پرداخت کنم
چگونه پولم را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مراجعه کنید ودرخواست انصراف بدهید اگر قبول نکردند اظهارنامه رسمی بدهید اگر ندادند دادخواست مطالبه وجه بدهید به شورای حل اختلاف

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه رسمی بدهید اگر ندادند دادخواست مطالبه وجه بدهید به شورای حل اختلاف

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ایشان باید مبلغ پیش پرداخت شما را
مسترد نماید
و به اتحادیه مراجعه نمایید