مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه از آموزشگاه رنگ و مش

سلام من دریک آموزشگاه رنگ ومش ثبت‌نام کردم و بعد از پرداخت کامل شهریه ب مبلغ هشت میلیون و نهصد هزارتومان متوجه شدم باردار هستم ،ولی بااینحال سه جلسه از آموزش رو شرکت کردم،منتها الان باتوجه ب شرایط بارداریم قادر ب ادامه ی آموزش نیستم ،ایا میتونم وجه سه جلسه از آموزش رو کسر ومابقی مبلغ رو استرداد کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به توافقات حاصله دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی دارد چه توافقی با اموزشگاه دارید؟اگر عودت وجه در صورت انصراف توافق شده میتوانید از اتحادیه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق توافق اولیه باید عمل بشه.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معمولا در این مواقع پول مسترد نمی‌شود حق با ایشان است عرف نیز همین است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اینکه شما قادر به بازپس‌گیری مبلغ شهریه هستید بستگی به توافق اولیه شما با آموزشگاه دارد و قانون در چنین مواقعی به قرارداد و توافق منعقد شده بین طرفین توجه می‌کند و آن را قابل رعایت می‌داند.