مشاوره حقوقی رایگان - چگونه ثابت کنم مالخری نکردم

ببخشید چند ماه پیش دوستم برای من قطعات یک موتور را آوردکه من ازش بخرم و در مغازه ام بیارم من هم خریدم مشروط بر اینکه فاکتورش را برام بیاره زمانی که فاکتور را بعد از گذشت چند روز نیاورد من هم ازش خواستم بیاد و این اجناس را ببره و پولمو برگردونه و ایشون هم یکی از دوستانش را فرستاد جنس را پس گرفت ودر مغازه من پولش را با کارت عودت داد مدتی بعد این اجناس در دیوار برای فروش گذاشته شده و پلیس از مسروقه بودن اونها مطلع بوده و از فروشنده پرسیده از کجا اوردی این اجناس را و اون هم آدرس مغازه من را داده و با استعلام حساب من مشخص شد که از مغازه من خرید داشتن الان هم من به عنوان مال خر متهم هستم چطور میتونم اثبات کنم مشکل از سمت من نبوده؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

مجازات مالخر از مجازات سرقت شدید تر است اگر مدارکی دارید که موید صحت ادعای تون هست تماس بگیرید و مدارک را به وکیل نشون بدهید تا بتونه در دادگاه از شما دفاع کنه.09126398085