مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کردن از بنده ولی 20روزه نمیاد دادسرا

سلام. یه نفر ماشین فروخته قولنامه کردیم مدارک رو گرفتم همه رو ماشینم گرفتم کلی خرجش کرم بخاطر اینکه بهم بزنه رفته شکایت کرده ازش دزدیدم من تمام مدارک و قولنامه قانونی با شاهد هارو دادم بازپرسی و شاکی هر بار که منو اخطار کردن نمیاد چون رابطه داره تو دادسرا من چجوری باید مدارکم رو بگیرم و ماشینم رو در بیارم از پارکینگ شخصی. که قبض هم دادم دادسرا. چه درخواستی باید بنویسم معلوم بشه مدارک رو بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در دادگاه کیفری تبرئه خواهید شد و قرار منع تعقیب صادر خواهد شد
و شما باید با استناد به
مبایعه نامه ، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدارک ماشین را می توانید از بازپرسی تحویل بگیرید اگر تحویل نداد می توانید از طریق حفاظت پیگیری کنید یا دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با استناد به مبایعه نامه ، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را مطرح نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

دادخواست الزام به تنظیم سند وفک پلاک نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکتان بررسی شود تا ابتدا صحت ان احراز و سپس بتوانید دادخواست حقوقی خود را به فراخور موضوع خواسته تنظیم کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام سوال شما کاملا مبهم است می توانید با هزینه ای جزئی به یکی از وکلا وکالت در مطالعه پرونده بدهید تا راهنمایی دقیق تری نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که ادله قانونی در این خصوص دارید جهت رفع توقیف خودرو با ارائه اسناد و مدارک مالکیت اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید ادعای خود را ثابت کند شما هم در دفاع به مدارک و شهود استناد کنید.

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

شما باید به شعبه بازپرسی کتبا درخواست رسیدگی و صدر و قرارمنع تعقیب بدین
و اگه بازپرسی بیشتر از 20 روز تحقیقات رو به تاخیر بندازه ، این کارش تخلف انتظامی است و میتونین در دادسرای انتظامی قضات بر علیه بارپررس پرونده شکایت انتظامی مطرح کنین(عنوان تخلف هم تعلل وتاخیر بیمورد در رسیدگی و اظهارنظر در پرونده خواهد بود )

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام بايد مرتب مراجعه كنيد درصورت لزوم وكيل بگيرتا با دفاع لازم دستور رفع توقيف از خودرو صادر بشه