مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده حقوقی به دادسرای کیفری

سلام وخسته نباشید دادگاه حقوقی پرونده نزدیک یکسال هستش بخاطر نفوذی که دارند رسیدگی نمیشود یا.برگ پرونده کم میشودیداخواست بنده نیستش.موضوع.برای انتقال پرونده به دادسرای کیفری.دوباره تجدید نظرخواهی هزینه دادسرای کیفری را پرداخت کند.طبق قانون 3/5 درصد ارزش مال (ارزش مال حود700_700میلیاردمیشد.داخواست برای مالک دادن بدون حضور مالک بوده ملک‌ دادگاه پرونده غیرمالی ذکر کرده در رای غیابی و مالک مجاب با الزام سند کرده..ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نیست بهتر است جهت توضیحات بیشتر به وکیل و اخذ راهکار قانونی از طریق دادگاه تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پرسش شما بدرستی طرح نشده و نامفهوم است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع می باشد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض احترام پرونده شما ملکی است و پرونده های ملکی به گونه ای نیست که صرفا سوال و جواب شما را به راه حل قطعی و نهایی برساند چرا اسناد و مدارک ک باید بررسی شود به این علت که مسائل ملکی از قبیل اراضی ،باغات و ... ابعاد گسترده ای دارد که باید هر کدام از ابعاد دقیق و کامل بررسی شود و سپس نظر مناسب ارائه کرد چرا که اشتباه در پرونده های ملکی راهی ندارد و با توجه به ارزش املاک باید جزئیات مورد توجه قرار بگیرد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش دارای ابهام است.
شایسته است که سؤال خود را با رعایت قواعد نگارشی به شکل شفاف بیان دارید.