مشاوره حقوقی رایگان - اعمال نفوذ

باسلام
در پرونده نزاع بعد از 5روز بدون ابلاغ حکم جلب صادر شده باتوجه به اینکه یکی ازبستگان طرف مقابل داداستان می باشد و اعمال نفوذ میکند سوال من این است از کجا بایدشروع کنیم وشکایت کنیم

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
دادیار یا بازپرس در برخی موارد امکان صدور برگ جلب قبل از هرگونه ابلاغی را دارند و صرفاً به دلیلی که اعلام می نمایید احتمال نفوذ نیست

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادسرا و دادگاه انتظامی قضات

به منظور بازرسی و کشف تخلفات انتظامی قضات و رسیدگی به شکایت علیه قاضی و تعقیب انتظامی آنان و نظارت مستمر بر عملکرد قضات دادگستری دادسرا و دادگاه انتظامی قضات براساس قانون نظارت بر رفتار قضات تشکیل گردیده است .

شماره تلفن تماس دادسرای انتظامی قضات : 02138582297 و 02138582208

نشانی جدید دادسرا و دادگاه عالی انتظامی قضات : تهران – خیابان خیام -میدان 15 خرداد – روبروی مسجد ارگ ساختمان شماره 2 قوه قضائیه – دادسرای انتظامی قضات

شماره تلفن وکیل متخصص دادسرای انتظامی قضات : 09126161121 مشاوره حقوقی رایگان دادسرای انتظامی قضات

تخلفات کیفری قضات و رسیدگی به جرم کیفری قاضی بر عهده محاکم عمومی است تخلفات انتظامی قضات به شرح ذیل می باشد :

خارج کردن لوایح طرفین از پرونده و مستندات
رفتار خارج از نزاکت حین انجام وظیفه
سوء استفاده از اموال عمومی ؛ دولتی و توقیفی
خودداری از پذیرش مستندات و لوایح طرفین و وکلا آنان جهت ثبت و ضبط فوری در پرونده
استنکاف از رسیدگی و امتناع از انجام وظائف قانونی
درج نکردن مشخصات خود یا امضاء نکردن زیر صورتجلسات و ناخوانا نوشتن
عدم تشکیل جلسه در روز مقرر بدون عذر موجه
عدم اعلام ختم دادرسی در دادگاه و ختم تحقیقات در دادسرا یا تاخیر غیر موجه کمتر از یکماه در صدور رای و اجرای آن
بی نظمی در ورود به محل کار و خروج از آن و غیبت غیر موجه به مدت یک تا پنج روز متوالی یا متناوب
اعلام نظر ماهوی قاضی پیش از صدور رای
اهمال در انجام وظائف محوله
رعایت نکردن مقررات مربوط به صلاحیت رسیدگی اعم از ذاتی یا محلی
تاخیر غیر موجه پیش از یکماه در صدور رای و اجرای آن
خود داری از اعلام تخلفات کارکنان اداری ، ضابطان، وکلاء ، کارشناسان رسمی دادگستری و مشاوران حقوقی قوه قضائیه و مترجمان رسمی
خودداری از اعتبار دادن به مفاد اسناد ثبتی
دستور تعیین وقت دادرسی خارج از ترتیب دفتر اوقات بدون علت موجه
عدم رعات مقررات مربوط به تشکیل جلسه دادرسی و ابلاغ وقت رسیدگی
عدم اعمال نظارت مراجه عالی قضائی نسبت به مراجع تالی دادستان نسبت به دادیار و بازپرس از حیث تعلیمات و تذکرات لازم و اعلام تخلفات
صدور دادنامه غیر مستند یا غیر مستدل
تاخیر یا تجدید وقت دادرسی بدون وجود جهات قانونی و بدون ذکر آن
اشتغال همزمان به مشاغل دیگر
خروج از بی طرفی در انجام وظائف قانونی
پذیرفتن هرگونه هدیه یا خدمت یا امتیاز غیر متعارف به اعتبار جایگاه قضائی
سیدمسعود حیدری وکیل

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید برای اقامه دعوا دلیل و مستند قانونی داشته باشید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادسرای انتظامی قضات از دادیار یا بازپرس پرونده به دلیل اعمال نفوذ و و صادر حکم جلب در این مدت کوتاه شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
فقط پیگیری حضوری و گرفتن وکیل دادگستری علاج کار است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادگاه عالی انتظامی قضات پیگیری و طرح دعوی کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در نزاع دسته جمعی معمولاً حکم جلب صادر می شود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

جلب بدون احضار در قانون پیش بینی شده است.
مورد باید بررسی شود اگر تخلفی صورت گرفته باشد بعد شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به سرپرستی مجتمع قضایی مربوطه اطلاع رسانی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادسرای انتظامی قابل پیگیری است