مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سلام. در دادگاه بدوی رای طلاق به نفع من صادر شده با اثبات مدرک عقدنامه شرعی دایمی و اقرار شوهرم به ازدواج دائم و در دادگاه اول ثابت شد که بدون اجازه من ازدواج کردن و ادعا کرد که طلاق داده است و مدرک طلاق نامه داشت که بدلیل اینکه شاهد نداشت قاضی گفت معتبر نیست و الان اعتراض گذاشته و دلیل قانع کننده ای نیاورده فقط همان ادعاهای جلسه دادگاه بدوی را در لایحه اعتراض دوباره آورده است (که اذن شفاهی داشتم و تمکین نکرده (در صورتی ک من عقد بودم که رفته زن گرفته و بعد برای من عروسی گرفته) ولی فقط ادعا هست و هیچ مدرکی نداشته و نگفته که مدرک دارد) با توجه به این جریانات تکلیف رای طلاق من در دادگاه تجدیدنظر و فرجام خواهی چگونه خواهد بود ممنون جواب بدین.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

احتمال قریب به یقین رای به نفع شما خواهد بود .تصمیم دادگاه عالی بستگی به مدارک ابرازی و محتویات پرونده خواهد بود

یک وکیل

سلام. به احتمال زیاد رای بدوی در دادگاه تجدیدنظر نیز تایید خواهد شد و بعد از قطعیت شما میتوانید درخواست اجرا نمایید