مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام و دعای خیر. همسر بنده بعد از اینکه من حکم الزام به تمکین گرفتم، تمکین نکرد. تا اینکه حدود چهار ماه بعد به همراه پدر و مادر و چند تا اقوام و همراه مامور کلانتری با حکم بردن جهیزیه آمدند و جهیزیه خود را بردند. ایا این حضور برای بردن جهیزیه تمکین محسوب میشه. و دوم اینکه به دروغ گفته من تمکین کردم اگر چند شاهد دروغین بیاره من چه کنم ایا من هم میتوانم شاهد بیارم واقعیت رو بگه که نیامده است. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بردن جهیزیه نشانه تمکین نمیباشد شما میتوانید شاهد ببرید و از همسایگان استشهادیه بگیرید

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بردن جهیزیه تمکین نیست
در صمن مامور کلانتری حصور داشته

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر ایشان ازشوهرتمکین کرده چراجهیزیه اش راازمنزل شوهربرده ؟
خیر تمکین محسوب نمیشود
شماهم میتوانید درنفی ادعای ایشون شاهدمعرفی کنید