مشاوره حقوقی رایگان - حضانت بچه

با سلام یکی از اقوام من به صورت توافقی از همسر خود جدا شده و حضانت پسر 5 ساله اش را تا 15 سالگی به او داده اند روزی برای جاری شدن صیغه طلاق به محضر رفته بودند در آنجا آقای دفتر دار به ایشون گفته اند باید غیر از حضانت دادگاه شما یک برگه محضری از همسر خود بگیرید تا دیگر برای حضانت مشکل دیگری نداشته باشید. آیا با وجود قید شدن حضانت در طلاقنانه به این برگه محضری نیاری هست یا خیر؟
من احتمال میدهم آقای دفتر دار برای منافع مالی خود که بابت نوشتن این حضانت به او میرسد این پیشنهاد را داده است و نیازی به آن نباشد. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

در بحث حضانت ، امکان عدول از توافقنامه وجود دارد.