مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک زراعی بدونه اینکه مطلعم کرده باشند

یک ملک خریدم طرف ماهدشت ولی فروشنده اسمی از مزروعی نبرده که من متوجه بشم و گفته که منتظر سند از طرف مالک هستیم که آب برق گاز تلفن بده و سند قرار داریم و قرارداد من قوی هستش نگرانه هیچی نباش و همسایهای منم داشتن معامله میکردن میخریدن میفروختند میساختن چند روز پیش متوجه شدم که اخطار آمده از طرف جهاد کشاورزی که نسازید 1 هزینه شکایت من چقدر میشه 2 نتیجه میگیرم فقط مبایعه نامه عادی دارم خیلی هزینه کردم بیش از 300 میلیون می‌توانم پس بگیرم یا خیر فورا میخوام دستبکار بشید.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اگر به قصد مسکونی خریدید و حالا متوجه شدید که کاربری مزروعی دارد ، می توانید معامله را فسخ نمایید 09126398085