مشاوره حقوقی رایگان - انگشت نگاری

با سلام.
مقداری پول در کشو داشتم که توسط فردی ناشناس به سرقت رفته است. اعلام سرقت نمودم و توسط آگاهی انگشت نگاری صورت گرفته است.
بجز اثر انگشت خودم یک اثر انگشت دیگر در محل وجود داشت. اکنون میگویند که در دست انجام است.
آیا با همان اثر انگشت هویت آن شخص مشخص میگردد یا باید فرد مظنون را برای مطابقت با اثر انگشت یافت شده معرفی کنم ؟
برای مشخص شدن صاحب اثر انگشت چقدر زمان نیاز است ؟ و بعد از آن چه مراحلی دارد ؟
بعد از اینکه هویت آن شخص مشخص شد باید ببریم دادگاه شکایت کنیم یا آگاهی بصورت خودکار آن شخص را می آورد ؟
با تشکر و‌ احترام.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

اگر به کسی مشکوک هستید معرفی کنید کارا زودتر انجام بشه.