مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

سلام
من در یک شرکت در تاریخ 22 شهریور 1400 مشغول به کار شدم. در تاریخ 1 مهر قرارداد بستم. مدت قرارداد تا 1 دی ماه بود. قرار بر تمدید قرارداد تا 29 اسفند بوده تا به امروز من هنوز بدون قرارداد مشغول به کار هستم. بیمه هم ماه های مهر و دی رد شده، میگن که به دلیل بدهی به بیمه ماه ابان و اذر رد نشده که بعد از پرداخت جریمه به بیمه این دو ماه هم رد میشه. هنوز بهمن هم رد نشده. الان هم میخام استعفا بدم به دلیل حقوق کم و مشخص نبود حساب ها، تاریخ واریز نا منظم، اخرین حقوق که برای من ریختن مال ماه بهمنه که مبلغش خیلی پایینه که میگن حسابدار ماه های قبل رو اشتباه محاسبه کرده و اضافه ریخته به حساب شما، نه فقط من بلکه همه نیرو ها رو همینو گفته
1. مبلغ 50 میلیون سفته دادم. سفته هامو کی و چجوری باید پس بگیرم؟
2. چون قرارداد ندارم ممکنه که بخاد بعد استعفام بیمه رو برام رد نکنه؟ اگه رد نکرد چیکار باید بکنم؟
3. چون قرار داد ندارم میتونم در اولین فرصت بعد استعفا سفته هامو پس بگیرم؟
4. اگه سفته هامو نداد چیکار کنم؟
5. چون قرارداد ندارم میتونه برای تسویه و استعفا و بیمه و سفته اذیتم کنه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✅شما جهت استرداد لاشه چک میتواند دادخواست را مطرح نماید

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

استعفای خود را به رئیس بدهید و همزمان از اداره کار تقاضای الزام شرکت به پرداخت حقوق و مزایای معوقع را طرح کمید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته امانی را مطرح نمایید
و بهتر است استعفا کتبی ندهید و
شما باید در هیات تشخیص اداره کار اقامه دعوا نمایید و مطالبه تمام حق
و حقوق خود را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه استعفا خود را اعلام و سفته های خود را مطالبه کنید
اگر تحویل ندادن دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید و جهت مطالبه حق و حقوق خود اداره کار شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه رسمی تقاضای استرداد کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بابت ببمه وسنوات از طریق اداره کارشکایت نمایید
درخصوص سفته باید از طریق ارسال اظهارنامه وسپس دادخواست استرداد را بخواهید