مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام
همسر بنده کل وسایل منزل را بعنوان جهیزیه برده است
من بایستی وسایل منزل را تهیه کنم تا برای حکم اجرایی تمکین بتوانم حکم ناشزه بودن ایشان را بگیرم
ایا وسایلی مانند حبوبات و قابلمه و از این قبیل وسایل را باید تهیه کنم یا همان یخچال و گاز و مبل و لباسشویی و تخت خواب کفایت میکند؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید علاوه بر فراهم نمودن مقدمات تمکین وسکونت زوجه درمنزل زوج منزلی راتهیه کنید و اثاث البیت ولوازم لازم وضروری درحدود عرف زندگی فراهم کنید تاایشان قادربه زندگی وسکونت باشند

یک وکیل

سلام کلیه وسایل ،خوراک و... که جهت ادامه زندگی بدون عسرو حرج نیاز هست باید فراهم شود