مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام بابت بدهی سال97 دستور توقیف خودرو صادر شده و تا حال مبلغ 52 میلیون بابت بدهی واریز شده الان چطور میشه نامه رفع توقیفی گرفت

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از قسمت توقیف کننده بخواهید با توجه به اینکه مبالغ پرداخت شده رفع توقیفی صادر شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به اجرای احکام مراجعه و درخواست رفع توقیف خودرو را بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بدهی خود را تسویه حساب نموده اید از همان شعبه می توانید آزادی خود را درخواست نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق اجرای احکام پیگیری کنید و دستور رفع توقیف یگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام که دستور توقیف داده پیگیری کنید.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. به واحد اجرای احکامی که دستور توقیف خودرو را داده است مراجعه کنید و بعد از پرداخت کامل محکوم به درخواست رفع توقیف نمایید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از مرجعی که خودرو را توقیف کرده می توانید رفع توقیف بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از پرداخت کل بدهی از طریق اجرای احکام رفع توقیف بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید