مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام توي دادگاه قاضی گفته حضانت بچه با من هست اما ابلاغیه برامون نیومده چکار باید بکنم و چطوری بچه را از مامانش باید تحویل بگیرم ممنون از لطف شما عزیزان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به اجرای احگام مراجعه نمایید تا اجراییه صادر شوئ.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید رای صادر شود حضوری پيگير ماجرا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام منتظر رای قاضی باشید و ابتدا باید قاصی حکم به حضانت فرزند
صادر نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی می توانید از طریق اجرای احکام نسبت به تحویل فرزند اقدام کنید.
اگر هنوز رای صادر نشده می توانید دستور موقت بگیرید.
جهت پیگیری موضوع به شعبه مربوطه مراجعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه و اجرای احکام پیگیری کنید

یک وکیل

بعد از صدور حکم از طریق اجرا و کلانتری اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر فرزند به سنی رسیده که حضانتش قانونا با شماست نیاز به ابلاغ ندارد اما اگر همسر شما ممانعت کرد دادخواست الزام به تحویل طفل بدهید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

اگر زمان ملاقات تعین شده باشد طبق روزهایی که برای شما مشخص شده می توانید فرزندتان را ببینید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید صبر کنید تا رای صادر . به ثنا ابلاغ شود و سپس درخواست صدور اجراییه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید منتظر باشید تا حکم قطعی شوذ

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از ابلاغ رای قطعی درخواست صدو اجراییه نمایید و از طریق اجرا اقدام نمایید