مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد فروش ملک

با سلام. من ملکی سند دار که وکالتنامه بلاعوض به نام خود داشتم را در 20 /98/11/در بنگاه املاک فروختم به یک خانم به شرایطی که مبلغ 69میلیون در طی 5روز گرفتم و مبلغ 16میلیون قرار بر رهن یک ساله خودم باشد و مبلغ 52میلیون در 15-12پرداخت کند. در قولنامه شرط نوشتیم چنانچه نتواند پرداخت کند کلا معامله فسخ میشود و باید صبر کند تا به نحوی مبلغ داده را پس بگیرد. اما ایشان تاکنون موفق نشده. و نمیخواهد فسخ کند و سند و وکالتنامه من را از بنگاه گرفته و تحویل نمیدهد و به اجبار میخواهد از من امضا بگیرد. باتوجه به تورم و گران شدن ملک. آیا من میتوانم به ملک خود برسم و پیروز باشم درصورت شکایت لطفا راهنمای کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

ملک را فروختید و خریدار الان مالک می باشد شما با توجه به قرارداد فی مابین می توانید از دادگاه درخواست فسخ قولنامه را بخواهید