مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم کمیسیون عالی

سلام بنده ایثارگر دوران دفاع مقدسم سال 96 به کمیسیون عالی مشهد رفتم در آنجا به علت مشکل عصبی کنترلم رو از دست دادم و به رئیس کمیسیون اون موقع آقای دکتر غ. توهین کردم و پرخاشگری کردم. چون موج گرفتگی شدم و دست خودم نیست. و ایشان در کمیسیون اخیر بنده را نادیده رد کرد درحالیکه پنج تا پزشک مجروحیت شیمیایی مرا تایید کرده بودند اما دکتر .ه گفتند که سرطان حنجره دارم درحالیکه اصلا همچین چیزی نیست. الانم دیگه حق کمیسیون ندارم و اعتراض دارم به رای اون پزشک. من باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید تا حقم را بگیرم. از کار افتاده هستم و متاسفانه نمیشه کار کنم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دیوان عدالت دادخواست اقامه نمایید و مدارک پزشکی خود را ضمیمه دادخواست نمایید