مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی از کارشناس مسئول به کارشناس

سلام
اگر فردی کارمند رسمی یک اداره دولتی باشد و دارای پست سازمانی کارشناس مسئول باشد آیا مدیر دستگاه در چه صورتی میتواند پست سازمانی وی را به کارشناس تنزل دهد؟
سوال دوم : اگر ردیف کارمند فوق الذکر به کارشناسی تقلیل یابدآیا فوق العاده تنزل پست سازمانی به وی تعلق میگیرد
سوال سوم : در صورت تعلق فوق العاده تنزل پست سازمان آیا هر ساله با افزایش حقوق این فوق العاده هم متناسب با افزایش حقوق افزایش می یابد

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
تنزل پست سازمانی در صورت صدور حکم از سوی هیت رسیدگی به تخلفات اداری و یا تغییر چارت سازمانی و یا مانور به دستگاهی دیگر یا به درخوایت خود مستخدم ممکن است و در صورت تنزیل پست سازمانی فوق العاده به وی تحت شرایطی تعلق می گیرد لکن چنانچه به درخواست خود مستخدم در پست کارشناسی در دستگاه اجرایی دیگری منتقل و صورت گیرد و در صورت بازگشت به دستگاه مبدا امکان پرداخت فوق العاده تنزل وجود ندارد .