مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال در عدم تمکین

با سلام و خسته نباشید

سوال بنده این است که در صورتی که زن بدون دلیل موجه از شهر محل زندگی همسر به شهر خانواده خود برگشته و عدم تمکین نماید و بدون اجازه شوهر در بخش خصوصی مشغول به کار گردد در حالی که پیش از عقد کارمند نبوده اند

آیا میتوان ایشان را به دلیل عدم انجام تمکین خاص و عام تحت دستور منع اشتغال قرار داد و از دادگاه درخواست منع اشتغال نمود؟
و آیا این حکم ضمانت اجرایی دارد؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، بله امکان هست و در صورت اینکه شغل زوجه با شان و آبروی زوج منافات داشته باشد و همچنین زوج را در مضیقه قرار دهند قابل پیگیری است و از طرفی زن نمی توانند بدون اجازه همسر خود محل زندگی یا زندکی مشترک را ترک نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر امکان‌ منع از اشتغال وجود ندارد مگر در شرایط خاص

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فقط اگر شغل زوجه ، خلاف شان خانواده باشد امکان منع زوجه از اشتغال توسط قاضی وجود دارد
ولی دارای ضمانت اجرا میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خلاف شأن خانواده باشد ممکن است