مشاوره حقوقی رایگان - برگه عدم نیاز

کارگرکارخانه میباشم که مدت چهار سال مشغول بودم فرداد 3 ماهه تمدید میشد 20 روز به عید مانده تعدیل کردند هنوز 12 روز به پایان قراردادم مونده شرکت میگه بعد از پایان قراردادم عدم نیاز میزنه آیا مشکلی برای تسویه و بیمه بیکاری پیش نمیاد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر مشکلی پیش نمیاد و اگر مشکلی بود می توانید اداره کار شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر میتوانید ظرف 6 ماه از تاریخ نامه تعدیل نیرو و عدم نیاز ، درخواست بیمه بیکاری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مشکلی نیست و اگر مشکلی ایجاد شد می توانید اداره کار شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرایط دریافت بیمه بیکاری را داشته باشید که عبارت از حداقل 6 ماه سابقه پرداخت بیمه داشته باشید و حداقل یک سال در آخرین کارگاه بیمه شما رد شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای دریافت بیمه بیکاری باید در ظرف یک ماه از خروج از شرکت ، درخواست به اداره کار بدهید